Savetnik za kupovinu: 064 5105860

Svi proizvodi poručeni putem i knjižara web prodavnice koje imamo na zalihama na teritoriji Srbije isporučuju se u roku do 2 do 7 radnih dana od prijema porudžbine, kuriskom službom, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom.
 
Kurirska služba će Vam pouzećem naplatiti i trošak isporuke. Troškovi isporuke su besplatni ukoliko je iznos porudžbine veći od 2.000 dinara, u ostalim slučajevima cena isporuke je 250 dinara.
Kurir će Vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da Vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi ostaviće Vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16 h, od ponedeljka do petka biće Vam isporučene sledećeg dana u periodu od 08 do 14 h. Sve pošiljke predate kurirskoj službi posle 16 h biće Vam ispočene narednog radnog dana. Pošiljke koje predamo u petak  biće Vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete pronaći na Vašoj kartici porudžbina.
 
Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa Vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke).