Savetnik za kupovinu: 064 5105860

Program vernosti: MARKERI i-Knjižare

Šta su MARKERI?

Web-shop i-Knjižara nagrađuje sve svoje verne kupce. Uz svaku kupovinu, ili neku drugu od navedenih aktivnosti, kod nas možete dobiti, a kasnije i iskoristiti MARKERE da ostvarite dodatne popuste pri kupovini na našoj internet prodavnici.

Trenutno 1 MARKER ima vrednost 1 dinar, a očekuje se da taj kurs bude na snazi i u budućnosti.

Kako dobiti MARKERE?

Svaki posetilac koji kreira nalog na našoj internet prodavnici dobija poklon dobrodošlice u iznosu od 300 MARKERA i nakon toga prilikom svake realizovane kupovine dobija MARKERE u vrednosti od 5% ukupnog iznosa Vaše kupovine. Takođe, različitim aktivnostima na našem web-shop-u možete osvojiti dodatne MARKERE.

Kako se MARKERI koriste?

Prijavom u lojalti klub i-Knjižare stekli ste pravo na sakupljanje MARKERA. Svakom kupovinom koju obavite kod nas, stičete određeni broj MARKERA koji možete iskoristiti prilikom sledeće kupovine. Standardan iznos popusta koji možete da ostvarite na pojedinačni proizvod zahvaljujući MARKERIMA je 20%, ali može biti i veći ili manji za određene proizvode.

Proizvodi na koje nije moguće ostvariti popust na osnovu sakupljenih MARKERA su Udžbenici i Akcijski proizvodi (koji su već na sniženju)

Koji je rok trajanja MARKERA?

MARKERE možete iskoristiti u roku od 6 meseci u odnosu na trenutak registracije ili Vašu poslednju kupovinu u i-Knjižari. Svaka naredna kupovina u ovom periodu produžava važenje MARKERA za narednih 6 meseci. Ako ne obavite novu kupovinu u tom periodu, izgubićete postojeće MARKERE i moraćete da ih sakupljate ispočetka.

Koliko MARKERA imam?

Tačan broj markera i njihov rok trajanja uvek možete proveriti tako što se ulogujete na našu internet prodavnicu i odete na stranicu MOJ NALOG. Takođe, informacije možete dobiti i putem e-maila iknjizara@gmail.com.

Markeri se ne mogu preneti sa jednog naloga na drugi. Njima se ne može plaćati niti se mogu ostvarivati popusti ni na koji drugi način, osim onako kako je ovde objašnjeno.

Kako sve mogu dobiti MARKERE?

U nastavku su navedeni svi načini na koje, za sada, možete dobiti određeni broj MARKERA.

Registracija na i-Knjižari

Registracija, odnosno pravljenje korisničkog naloga na našem web-shop-u predstavlja osnovni preduslov da biste mogli da sakupljate MARKERE. Svaki posetilac se registruje dobija poklon dobrodošlice u iznosu od 300 MARKERA.

Realizovana kupovina

Prilikom svake realizovane kupovine dobija MARKERE u vrednosti od 5% ukupnog iznosa Vaše kupovine. MARKERE dobijate čak i kada su proizvodi koje kupujete na sniženju ili spadaju u grupu proizvoda koje za koje nije moguće ostvariti popust putem MARKERA.

Prijava na naš elektronski bilten (newsletter)

Ukoliko se, kao registrovani korisnik, prijavite da dobijate naš elektronski bilten (newsletter) dobićete novih 150 MARKERA.

Recenzije / Komentari

Komentari na proizvode nalaze se na stranici pojedinačnog proizvoda, odmah ispod opisa proizvoda. Ukoliko izdvojite malo vremena i na našem sajtu napišete svoju recenziju/ komentar na neki od naših proizvoda koje koristite – nagradićemo Vas sa dodatnih 50 MARKERA za svaki Vaš objavljen komentar.

Prijem biltena

Ako ste već prijavljeni na naš bilten i nakon prijema kliknite na najmanje jedan link u e-mail-u, dobićete dodatnih 30 MARKERA.